Szállás

HosszúHáz Turistaszálló

A Hosszú Ház Turistaszálló Bakonyszentlászló-Vinyén az Öreg-Bakony legszebb részén a Cuha völgyében található. Itt állnak a Bakony hegység legmagasabb csúcsai, ez a hely nyugodt pihenést és izgalmas programokat tartogat a nyaralni, táborozni, kirándulni, sportolni vagy túrázni vágyók számára. Az épületeink kellő biztonságot nyújtanak még a legvadabb viharban is, és kényelmes szállás biztosítanak a megfáradt vendégeink számára.

Apartmanjaink

14 , 10, 6, 2 férőhelyes önálló apartmanjainkban, felszerelt konyhával, saját vizesblokkal, előkerttel, bográcsozási-, parkolási lehetőséggel várjuk kedves vendégeinket.

Programjaink: Vállaljuk túrák, táborok, lovaglás-, íjászat, lovaskocsizás, öko-programok szervezését.

Részletekért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot és látogasson el honlapunkra!

www.hosszuhaz.hu
info@hosszuhaz.hu
36 20 245 22 19
36 30 325 35 20


Cuha-völgye Vendégház

cuha-volgye-vendeghaz Vendégházunk a Bakony szívében a Cuha patak mentén, Vinyében található. Vinyénél a Cuha-völgy hatalmas kapu gyanánt nyílik meg előttünk, melyen át a vasút, jóformán átmenet nélkül, hirtelen a Bakony sziklás hegyvilágába visz bennünket. A Cuha-völgy nemcsak a Bakony, de az egész Dunántúl egyik legelragadóbb szépségű hasadékvölgye. Vendégházunk tágas étkező-társalgó helyiséggel, önellátó felszerelt konyhával várja vendégeit. A házban 2db 7 ágyas, 1db 6 ágyas, 1db 5 ágyas, 1db 4 ágyas szoba található összesen 29 fő részére. Csendes, nyugodt környezetre vágyó Vendégeinket különböző csomagajánlatokkal, változatos akciókkal várjuk az év minden napján.

Zirctől 25 km-re fekszik Győr irányában a 82-es főútról balra Bakonyszentlászló irányába, főúton és vasúton egyaránt jól megközelíthető

Címünk: 8431 Bakonyszentlászló, Vinye 15.
Férőhely: 29 fő

Tel: 06-70/510-8950
E-mail: info@cuhavolgye.hu
Weboldal: www.cuhavolgye.hu


Öregbakony Turistaház és Erdei Iskola

oreg-bakony-028431 Bakonyszentlászló, Vinye 1.

Férőhely: 45 fő
Tel: 06/20/446-11-31
E-mail: oregbakony@vipmail.hu
Weboldal: www.oregbakony.hu

Térkép