Élmény-nap Vinyén

Iskola-napok, céges összetartások szervezése. Élmény-nap elemei:


Kalandpark látogatás

Az öt fizikai koncentrációt, erőnlétet tesztelő pályán a résztvevők előzetes bemutató, eszközhasználati útmutató segítségével saját erőnlétüket, fizikai felkészültségüket tehetik próbára biztonságos keretek között  és szakképzett felügyelet mellett.

Időtartam: 1,5 óra


Lovaskocsikázás

vinye-lovaskA körülbelül negyven perces lovaskocsin megtett körséta csodálatos ismeretekkel gazdagítja az érdeklődőket az  ősfenyves és a cuhai tanösvény rejtelmeiről. A lovaskocsik elé befogott lovak simogathatóak, a kocsihajtók a lovaglás és az állattartás szépségeiről bevezető tájékoztatást adnak.

Időtartam:  40 perc


Íjászat

A nagyfokú koncentrációt és összehangolt mozgás koordinációt igényló aktív sport tevékenység lehetőséget biztosít a résztvevőknek erőnlétük és egyhegyű koncentrációjuk kipróbálására.

Az íjászat egy ősi tevékenység, mely eleinknek életét nagyban meghatározta. A magyar ember zsigereiben hordozza ezt a tudást, melyet egy-egy ilyen alkalommal könnyedén felébreszthet a jó képességű oktató. A rendezvény keretén belül létszámtól függően  több íjász oktató áll  rendelkezésre. A verbális átadásán kívül a manuális technika elsajátításában is segít.

Időtartam: 1 óra


Túra

vinye-setaA Bakony különleges erejű, szakrális hely. Ennek megismertetése túravezetők feladata, akik olyan módon képesek láttatni a hely szépségét, adottságait, mely egy egyszerű turistának nincs birtokában. Túravezetőink olyan helyekre vezetik el a résztvevőket, melyre egyszerű látogatóként nem lenne lehetőségük. A túravezetéshez a helyek megismertetése, a növény,- és állatvilág bemutatása is bele tartozik.

Időtartam: 1 óra


Népi játszóház

A szabad ég alatt megrendezett népi játszóház nagyapáink játék-elemeit eleveníti fel. Első sorban a gyermekek koncentrációs képességét, mozgáskoordinációját, kitartását erősítik, de vidámperceket szerez felnőtt résztvevőknek is! Gólyaláb, százlábú, labdadobó, karikahajító, karikagörgető stb.

Időtartam: 1,5 óra


Kerékpárbérlés, kerékpártúra

A terepkerékpárok igénylése a nehezebb, erdei terepek bejárását is lehetővé teszik. igény szerint lehetőség van a vezetett kerékpáros túrák igénylésére.

Időtartam: 1-5 óra


Paint ball

Az ártalmatlan, színes-festék csata mindenkit felvillanyoz! Az erdei környezetben kiépített lőállásokból a támadás és a védekezés is különleges izgalmakat rejt. A szolgáltatás magába foglalja a teljes felszerelés használatát is!

Időtartam: 1-3 óra


Az Élmény-nap ára (az igénybe vett elemek mennyiségének függvényében) 1000-15.000 Ft/fő

Igény szerint gondoskodunk a résztvevők egész napos ellátásáról is!

Ízelítő kínálatunkból:

  • gulyásleves gazdagon – üstben főzve
  • tönköly lángos medvehagymás tejföllel
  • sült kolbász savanyúval
  • limonádé, házi szörpök, csapolt sör…

Az egyéni programok összeállítása érdekében kérjük forduljon hozzánk bizalommal!

Horváth Orsolya +36 30 3253520
Hernády Endre +36 20 245 2219

Térkép